Το konstantinos.gr αποστέλλει παραγγελίες σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται εντός 2 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία πραγματοποίησής τους, εφόσον τα προϊόντα είναι ετοιμοπαράδοτα. Μόλις η παραγγελία σας αποσταλεί θα λάβετε ένα e-mail επιβεβαίωσης. Διεκπεραίωση, αποστολή και παράδοση παραγγελιών δεν πραγματοποιούνται τα Σαββατοκύριακα ή τις επίσημες αργίες.

Ως επίσημες αργίες για την ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΣΜΗΜΑ ορίζονται οι: 28η Οκτωβρίου, 11η Νοεμβρίου, 24η, 25η, 26η, 31η Δεκεμβρίου, 1η και 2η Ιανουαρίου, 6η Ιανουαρίου, 25η Μαρτίου, το Ορθόδοξο Πάσχα (Μεγάλη Παρασκευή έως και Δευτέρα του Πάσχα), 1η Μαΐου, 15η Αυγούστου.

Οι χρόνοι παράδοσης που ισχύουν για τις παραγγελίες σας είναι οι παρακάτω:

Περιοχή ΠαράδοσηςΧρόνος Παράδοσης
Εντός Ελλάδας1-3 εργάσιμες
Δυσπρόσιτες περιοχές εντός Ελλάδος1-5 εργάσιμες
Ευρώπη και Κύπρος3-6 εργάσιμες
Λοιπές Χώρες όπως Η.Π.Α., Αυστραλία, Καναδάς6-15 εργάσιμες

Σε περίπτωση ανωτέρας βίας (απεργίες, κακές καιρικές συνθήκες κτλ.) ενδέχεται να υπάρχει καθυστέρηση παράδοσης της παραγγελίας σας. Η διαδικασία που ακολουθείται είναι να ενημερωθείτε από εμάς και να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε ακόμη την ολοκλήρωση της συγκεκριμένης παραγγελίας.

Δεν πραγματοποιούνται παραδόσεις σε ταχυδρομικές θυρίδες.

Οι αποστολές των παραγγελιών σε Ελλάδα και Κύπρο πραγματοποιούνται από την εταιρία ταχυμεταφορών Γενική Ταχυδρομική. Οι αποστολές σε χώρες της Ευρώπης και του υπόλοιπου κόσμου θα πραγματοποιούνται μέσω ταχυδρομείου (ΕΛΤΑ).

Μπαίνοντας στον προσωπικό σας λογαριασμό στο konstantinos.gr μπορείτε να παρακολουθείτε την εξέλιξη της παραγγελίας σας.

Αν απουσιάζετε την ώρα της παράδοσης, ο διανομέας θα αφήσει σημείωμα με τα στοιχεία επικοινωνίας της εταιρίας, ώστε να κανονίσετε να περάσει ξανά σε ώρα και ημέρα που θα σας εξυπηρετεί καλύτερα. (Ισχύει μόνο για παραδόσεις εντός Ελλάδας).

Αν θέλετε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα της εταιρίας ταχυμεταφορών που είναι κοντά στην περιοχή σας, τότε στα σχόλια της παραγγελίας σας γράφετε πως επιθυμείτε να τα παραλάβετε από το Χ κατάστημα και εμείς θα ενημερώσουμε αντίστοιχα τους διανομείς. Τα σημεία εξυπηρέτησης της Γενικής Ταχυδρομικής θα τα βρείτε εδώ.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αλλάξετε τη διεύθυνση παράδοσης της παραγγελίας σας θα πρέπει να μας ενημερώσετε εντός 24 ωρών στο info@konstantinos.gr αναφέροντάς μας τον κωδικό της παραγγελίας σας. Το ίδιο ισχύει και σε περίπτωση που επιθυμείτε την ακύρωσή της. Αν επικοινωνήσετε μαζί μας αφού η παραγγελία έχει φύγει από τα γραφεία μας τότε δεν μπορείτε να την ακυρώσετε. Μπορείτε να ακολουθήσετε τη διαδικασία που θα δείτε στην ενότητα ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ.

Αν η παραγγελία αφορά στο εξωτερικό και δεν έχει παραδοθεί μέσα στα αναμενόμενα χρονικά πλαίσια, τότε επικοινωνείτε με το διεθνές ταχυδρομείο αναφέροντας τον tracking number (αριθμός παρακολούθησης της παραγγελίας) και ενημερώνεστε από τους αρμόδιους για τους λόγους καθυστέρησής της.

Το κόστος της αποστολής της παραγγελίας σας υπολογίζεται αυτόματα πριν την ολοκλήρωσή της. Ενδεικτικά, αναφέρουμε τις τιμές που ισχύουν:

Περιοχή ΠαράδοσηςΚόστος για αποστολές έως 2kg
Εντός Κρήτης2€
Εντός Ελλάδας5€
Εντός Ευρώπης εκτός Ρωσίας10€
Λοιπές Χώρες όπως Η.Π.Α., Αυστραλία, Καναδάς15€

  • Σε περίπτωση αντικαταβολής (ισχύει μόνο εντός Ελλάδος) το επιπλέον κόστος ανέρχεται στo €1.
  • Για αγορές προϊόντων άνω των €60 δεν επιβαρύνεστε με έξοδα αποστολής (Ισχύει μόνο για αγορές εντός Ελλάδας).
  • Αν βρίσκεστε σε περιοχή με δυσκολία στην πρόσβαση, ενδέχεται το κόστος αποστολής να είναι μεγαλύτερο. Για οποιαδήποτε απορία μας στέλνετε ένα e-mail στη διεύθυνση info@konstantinos.gr ή επικοινωνείτε τηλεφωνικά μαζί μας στο 2810 280001 από Δευτέρα έως Σάββατο 09:00-14:00 και Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή  17:30-21:00 . Τυχόν έξοδα τελωνείου επιβαρύνουν τον παραλήπτη της παραγγελίας.